RIMELIG, MEN IKKE FOR ENHVER PRIS!

Profil Reklame AS leverer alt innen eksponerings- og profilerings-materiell – fra det enkleste klistremerke, stempel eller plakat til fasadeskilt, vindusdekor og bilreklame – til svært konkurransedyktige priser. Men ikke for enhver pris…

Profil Reklame kan hjelpe deg med hele profileringsjobben fra utvikling av idé og design til produksjon og montering. Vi samarbeider selvfølgelig også gjerne med ditt design- eller reklamebyrå.

Uansett hva, og hvor mye du trenger, eller ønsker hjelp til, er vi kun opptatt av en ting: At du skal bli fornøyd! Og fornøyd blir du, når du får riktig kvalitet til avtalt tid, og – ikke minst – rett pris. For rett pris, er nemlig ikke alltid den laveste.

Det er forskjell på lav pris og billig løsning!
Vi, som alle andre næringsdrivende, vil selvfølgelig gjerne ha en best mulig pris på de produkter og tjenester vi kjøper fra andre bedrifter. Men prisen du får på profileringsmateriell, er ikke nødvendigvis alltid prisen du til slutt betaler. Det blir nemlig ikke nødvendigvis ”billig” hvis produktet du kjøper ikke er av den kvaliteten du troddedu kjøpte. Det oppleves antakelig ikke som billig å måtte bytte ut vindusdekoren eller bilreklamen etter et par år, når du hadde forventet at den skulle vare i fem. Det er heller ikke spesielt rimelig å måtte bytte ut et skilt (som du sikkert syntes var dyrt nok i utgangspunktet) fordi det ikke ble så synlig som du hadde trodd. Vi kan love deg at vi alltid skal være

svært konkurransedyktige på pris, men vi kan ikke love deg at vi alltid kommer til å anbefale deg å velge den billigste løsningen.

Kort sagt: Vi vil levere profileringsløsninger som gjør deg synlig, og oss stolte!

 

PROFIL REKLAME AS BLE ETABLERT I 1987. VI HOLDER TIL I MODERNE OG FUNKSJONELLE LOKALER I GRENSEGATA 8 I PORSGRUNN.

år
STIFTET I 1987
FIRE ANSATTE
OPPDRAG UTFØRT
KUNDER PÅ 30 ÅR